Termeni si Conditii de utilizare

DESCRIEREA SERVICIULUI 
X-O.RO administreaza serviciul de gazduire a paginilor personale ale utilizatorilor. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul X-O.RO sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a obtine acces la pagina dvs personala, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

OBLIGATII LA INREGISTRARE
Pentru a folosi serviciile oferite , va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, X-O.RO are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului.

POLITICA X-O.RO DE PROTEJARE A INFORMATIILOR
Conform politicii de protejare a informatiilor a X-O.RO, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

CONTINUT 
Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu X-O.RO, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de X-O.RO
X-O.RO nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea serviciilor oferite de X-O.RO, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.

Sunteti de acord sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de X-O.RO prin intermediul sau pentru a

 • incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator. intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod
 • pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al X-O.RO, lider sau mediator al unei discutii sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.
 • falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul X-O.RO sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv)
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)
 • incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop
 • ncarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii
 • interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la X-O.RO, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente
 • incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege
 • promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush"
 • folosi pagina personala sau directorul propriu ca loc de depozit pentru a incarca pagina plecand de la alt link decat cel existent in cadrul X-O.RO, sau ca modalitate de intrare pe alt site personal

CONTINUTUL SITE-URILOR PERSONALE PE X-O.RO 
X-O.RO nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor. Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul X-O.RO, dati permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal. Aceasta permisiune exista doar atat timp cat site-ul dumneavoastra personal este gazduit pe site-ul detinut de X-O.RO si va dispare in momentul in care contul dumneavoastra va fi sters. Ati luat la cunostinta ca X-O.RO nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de X-O.RO, de a refuza sau sterge, dupa cum cred de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul sau. X-O.RO si orice alta persoana desemnata de X-O.RO, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Termenii si Conditiile sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut. De asemenea, orice sit de pe serverul nostru va trebui sa fie in limba romana sau cel putin sa aiba si o versiune in limba romana.

DESPAGUBIRI
Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati X-O.RO de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul site-ului personal sau datorita folosirii serviciilor X-O.RO, conexiunii la X-O.RO, violarii Termenilor si Conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR
Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de X-O.RO.

PRACTICI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA
Ati luat la cunostinta ca X-O.RO poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. In prezent, fiecare cont deschis beneficiaza de maxim 10 GB spatiu pe disc pentru fisierele ce compun site-ul personal. Dimensiunea maxima a unui fisier ce intra in componenta unui site este de 20MB, fisierele mai mari decat 20 MB, neputand fi transferate pe server in contul de web hosting free. Accesare a contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola sau pentru update-ul site-ului personal, folosind FTP.

MODIFICARI ALE SERVICIULUI
X-O.RO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca X-O.RO nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile.

INCETAREA COLABORARII
Sunteti de acord ca X-O.RO, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale X-O.RO de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca X-O.RO considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si Conditiilor. X-O.RO poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferite, conform oricarei reguli din Termenilor si Conditiilor, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord caX-O.RO poate dezactiva sau sterge imediat site-ul dumneavoastra si toate informatiile in legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere. Mai mult, sunteti de acord ca X-O.RO nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.

PUBLICITATE SI PROMOTII
X-O.RO ruleaza campanii publicitare si promotii pe site-urile personale. O data cu crearea contului, acordati X-O.RO dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre X-O.RO pe site-urile personale poate fi schimbat de catre X-O.RO la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. Sunteti de acord ca X-O.RO nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare derulate de X-O.RO. Ati luat cunostinta si sunteti de acord cu derularea acestor campanii pe site-ul dumneavoastra. Nu veti incerca sa scoateti sau sa dezactivati sectiunea de publicitate a portalului. Mai mult, veti instiinta printr-un mail la suport@x-o.ro daca observati ca pe site-ul dumneavoastra nu apare nici o sectiune de publicitate. Site-urile care incalca aceasta regula vor fi blocate fara avertisment.

LEGATURI
X-O.RO poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece X-O.RO nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca compania X-O.RO nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca X-O.RO nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

DREPTURI DE PROPRIETATE ALE X-O.RO
Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca X-O.RO si orice software folosit in legatura cu serviciile sale ("programe") contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul X-O.RO este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de X-O.RO sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul serviciului de free hosting oferit de X-O.RO.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE 
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizarea serviciilor se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". X-O.RO se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
X-O.RO nu ofera nici o garantie ca:

 • (I) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra,
 • (II)serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
 • (III) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea portalului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere,
 • (IV) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul X-O.RO, va satisface toate cerintele, si
 • (V) orice eroare de program va fi corectata.

Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de X-O.RO se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati X-O.RO sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la X-O.RO sau de la sau prin intermediul serviciilor noastre, va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termeni si Conditii.

LIMITARI ALE RASPUNDERII
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca X-O.RO nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca X-O.RO a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • (I) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor;
 • (II) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe X-O.RO ;
 • (III) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
 • (IV) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau
 • (V) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

INSTIINTARI
Instiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. X-O.RO mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termenilor si Conditiilor sau alte chesiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

DREPTURI DE PROPRIETATE
X-O.RO respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

INFORMATII GENERALE
Termenii si Conditiile constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si X-O.RO si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite de X-O.RO, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si X-O.RO (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Termenilor si Conditiilor). Puteti de asemenea fi supusi unui alt set de Termeni si Conditii care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii X-O.RO sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Termenii si Conditiile si relatile dintre utilizatori si X-O.RO vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Insuccesul X-O.RO de a aplica sau apara una din prevederile obligatiile sau drepturile stipulate in Termenii si Conditiile nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a Termenii si Conditiile e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi, si celelalte prevederi ale Termenilor si Conditiilor raman in vigoare. Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea serviciilor portalului sau Termenilor si Conditiilor trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa. Titlurile paragrafelor din Termeni si Conditii sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.

INCALCARI

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Termeni si Conditii.

Pentru orice intrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la support@x-o.ro