WebDesign

Ca proprietar al unui website, vine o vreme cand trebuie sa te uiti bine si obiectiv la website-ul tau si sa incerci sa-ti dai seama daca site-ul tau te mai reprezinta. Apoi te decizi ca un redesign de website este in cel mai bun interes al tau.

x-o.ro va poate ajuta sa va aduceti website-ul la un nivel nou prin oferirea unui design personalizat, folosind cele mai noi tehnologii in industria de web marketing si optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) pentru a aduce vizitatori interesati pe website-ul d-voastra.

Site-urile create de noi sunt toate create la comanda, originale si va permit sa iesiti in fata competitiei. Am creat, lansat si promovat zeci de website-uri de success inca de la inceputurile noastre pentru toata lumea de la agenti imobiliari, doctori, avocati, intreprinderi mici si firme mari. Web Designerii nostri sunt creativi, cunosc foarte bine standardele web si practicile actuale si sunt capabili sa va transforme ideile in realitate!

Unele firme publica site-uri facute in graba si ieftine. Inainte de a alege un furnizor de solutii de web, luati în considerare acest lucru: un website de calitate cu un design profesional poate creste numarul de clienti si va poate ajuta la dezvoltarea afacerii. Noi ne mandrim ca va putem oferi un design personalizat, implementare si pachete de marketing cu rezultate exceptionale, toate acestea pentru bugetul d-voastra.

Servicii + Hosting

Va punem la dispozitie solutii complete necesare prezentei online la preturi accesibile

  • WebDesign / Redesign Website
  • Logo Design / Branding
  • Magazine Online / E-commerce
  • Teme CMS (WordPress, Joomla)
  • Servicii SEO / SEM

Contact