Caracteristici generale

Spatiu pe disk

Nu îţi impunem nicio limită de spaţiu – vei avea suficient loc pentru toate site-urile tale. Fişierele html standard, scripturile, imaginile, fişierele multimedia, emailurile tale sunt toate stocate pe disc. În schimb, este foarte important să foloseşti acest spaţiu doar pentru elemente care au legătură directă cu site-ul tău. Faptul că nu există o limită fixă pentru această resursă, nu înseamnă că ea este infinită. De aceea, am aprecia dacă ai folosi spaţiul pus la dispoziţie cu respect faţă de ceilalţi utilizatori şi faţă de echipa noastră care face tot posibilul să îţi ofere un serviciu de calitate.

Trafic lunar

Nu numai că nu îți limităm traficul dar site-ul tău fa ajunge rapid la orice vizitator din țară sau din lume, conectifitatea fiind punctul nostru forte.

Casute de email

Ai toate protocoalele standard de comunicare prin email: POP3, IMAP, SMTP, plus posibilitatea de a configura trimiterea de răspunsuri automate. Cât despre spam și viruși nu îți face griji. Avem filtre de protecție ce te vor proteja de email-urile periculoase.

Domenii gazduite

Adu-ți toate site-urile la noi fără niciun cost suplimentar și le vei putea administra dintr-un singur loc.

Subdomenii

Conținutul site-ului tău poate fi organizat în oricâte subdomenii dorești, pentru oricare din cele trei pachete predefinite de găzduire puse la dispoziție.

Baze de date MySQL

MySQL este un sistem de gestiune a bazelor de date relațional și cel mai popular SGBD open-source la ora actuală, fiind o componentă cheie a stivei LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP). Popularitatea sa ca aplicație web este strâns legată de cea a PHP-ului care este adesea combinat cu MySQL și denumit Duo-ul Dinamic. În multe cărți de specialitate este precizat faptul ca MySQL este mult mai ușor de invățat și folosit decât multe din aplicațiile de gestiune a bazelor de date, ca exemplu comanda de ieșire fiind una simplă și evidentă: „exit” sau „quit”.

Suguranta

Antivirus - Toate conturile de găzduire au implementat ClamAntivirus, cea mai bună și flexibilă soluție de scanare a email-urilor. Antispam - Am implementat mai recentă tehnologie anti-spam în toate pachetele. SpamAssassin este considerat cel mai bun software pentru lupta împotriva spam-ului. Date protejate - Toate pachetele sunt protejate de soluţii de backup de clasa enterprise. Deoarece datele conteaza cu adevarat.

Control Avansat

cPanel - este un panou de control care va permite sa va administrati domeniul prin intermediul unei interfete web. Trendy SiteBuilder - De acum construirea unui site in flash devine accesibila. Nu ai nevoie de cunostinte avansate pentru a-ti realiza si edita paginile asa cum iti doresti. Softaculous - este o aplicaţie de tip script-installer care permite instalarea rapidă a unei aplicaţii, cu doar cateva click-uri.