Pachetul Gratuit

Este recomandat pentru gazduire pagini web de prezentare, bloguri, forumuri cu trafic limitat, prezentare portofolii care nu necesita resurse ridicate, folosesc baze de date simple iar fisierele gazduite au legatura directa cu functionarea site-ului.

Pachetul Premium

Fisierele html standard, scripturile, imaginile, fisierele multimedia, emailurile tale sunt toate stocate pe disc. Nu iti impunem nicio limita de spatiu – vei avea suficient loc pentru toate site-urile tale. In schimb, este foarte important sa folosesti acest spatiu doar pentru elemente care au legătură directă cu site-ul tau. Faptul ca nu exista o limita fixa pentru aceasta resursa, nu inseamna ca ea este infinita. De aceea, am aprecia daca ai folosi spatiul pus la dispoziţie cu respect fată de ceilalti utilizatori si fata de echipa noastra care face tot posibilul să iti ofere un serviciu de calitate.


Caracteristici

Pachetele contin: Pachetul Gratuit Pachetul Premium
Pret Gratuit 5€/luna
Spatiu pe disc 50GB*(HDD) 10GB (SSD)
Trafic lunar 500GB*; max.50000* vizitatori/zi Nelimitat
Panou de control vPanel cPanel
Subdomenii 5 Nelimitat
Domenii parcate Nelimitat Nelimitat
Domenii adaugate 5 Nelimitat
Baze de date MySql 5; max.25000 conexiuni/ora Nelimitat
Conturi FTP 5 Nelimitat
Conturi e-mail 5 Nelimitat
Uptime ~99.5% >99.9%
Scripturi instalate:
PHP 5 Da Da
Consola SSH Da Da
Zend Optimizer Nu Da
GD Processor Nu Da
Perl Nu Da
CGI Nu Da
.htacces Da Da
IonCube Nu Da
Python Nu Da
CURL Da Da
Frontpage Extension Nu Da
Ruby On Rails Nu Da
WebsiteBuilder Da Da
Cron Job Da; max. 2 inregistrari Da
Reclame/Bannere/Popup Nu -

Calculatorul de lucru conectat la server prin ftp trebuie sa fie protejat cu un antivirus licentiat. Aceasta conditie este necesara intrucat altfel puteti deveni victima unui atac menit sa va copieze datele de acces cu scopul de a posta in contul dvs fisiere cu actiuni ilegale.
Scripturile utilizate pe server trebuie verificate si mentinute la zi pentru a evita eventuale tentative de spargere cu scopul de a posta fisiere cu actiuni ilegale. Daca site-ul dvs este spart si acolo sunt postate fisiere si scripturi care fac phishing sau spam vom proceda de urgenta la suspendarea neconditionata a contului.